В категория | Книга на БългАрите

„Книга на Бълг Арите“


          „Книга БългАрите“ бе начената през 1968 г., под първоначалното наименование „Опит върху Безкрайността“. От начало тя засягаше въпроси, които ти, БългАрино, ще можеш да прочетеш едва в Книга Седма. За съжаление, оригиналния вид на първата написана книга, не ще стане твое достояние, понеже, през 1972 год., в момент на душевен смут, тя бе изгорена и когато през 1980 год. се опитах да я въстановя – не се получи същото. Постепенно темата бе разширена и по настоящем доработвам седмата книга, която е наречена Книга Първа – „В мъглите на Времето“. „Книга на БългАрите“ е книга за духът на БългАрите; за миналото, настоящето и края на „Арийската цивилизация“; за Вярата и смисъла в живота; за Силата, Красотата и Истината, които ще родят „синовете на Звездната Богиня на Всемира“ – за Бъдещето… Затуй чети, БългАрино, чети и дано Всевисшният даде да стигнем заедно до края, в който Ти ще продължиш напред…


4 Коментари по темата

 1. BASTION Каза:

  БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДАРЖАВА СЪС ВЕЛИКО МИНАЛО И НИЕ КАТО ЕДНИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ СВОЯТА ИСТОРИЯТА ЗАТОВА ЧЕТЕТЕ И СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ

 2. jackson7 Каза:

  mnogo mi e interesno tozi 4ovek ot kade e vzel cialata tazi informacia

 3. orinocof Каза:

  Hm…!?koito tarsi-namira!:)Aia

 4. irtish Каза:

  Информацията която е публикувана е странна сама по себе си за този който не е готов да приеме отговорността по приемственноста на древното минало в тази част която засяга имеено нас, но тя е само част от много по-големите мащаби на знанието с името България.
  От моя колежка научих една притча:
  „Някога преди хиляди години Бог събрал народите в дълъг ред и започнал да им раздава парчета от сушата за тяхна родина.Когато дошъл нашият ред-българският съответно сушата свършила.И тук има два варианта.
  1. Вариант – Бог им дал парче от рая,но противно на всичко което се тиражира в публичното пространство рая не е мястото където отиват праведните души,това е домът на самия бог.
  2. Вариант – Бог им подарил млечният път.
  И българите казват:“Всичко на земята може да изчезне,но млечният път остава вечен“.
  А връзка с този млечен път където е Тангра,човек има само с чиста душа и чисто сърце.Който пита вярно ли е, за него този път е затворен.
  Вярата е за хора които обичат, любовта не предполага съмнение, а вярност.

Коментирай темата

Трябва да сте влязъл, за да коментирате темата.

Bulg-Arite

Цена: 2,40 BGN, Цена: 6,00 BGN
Поддръжка: ergy.chak_chak@abv.bg | +359895648079
Powered by fortumo.bg


Kъм Вас, които за Бълг Ари се считате!
Ако сте съпричастни към идеите на сайта, подпомогнете работата по "Книга на Бълг Арите"!
Нуждаем се от помощта Ви!
Първа Инвестиционна Банка: BG58FINV91501014833161
Ил. Цветков!


Регистрирай се!

Стани един от общността на Бълг Арите!

Потребител


Парола
Регистрация
Забравена парола?